JustPrint

( ... )


Just-Print.dk trykker og printer løsblade og flyers i mange forskellige størrelser og med garanti til markedets absolut billigste priser.

Sådan bestiller du:

Vælg det ønskede format, farver samt antal og klik dernæst på prisen for at lægge ordren i indkøbskurven.

Tryk Flyers
  • Beregn Din Pris
  • Skabeloner


Tryk Flyers

Vælg format
Vælg farver
Vælg antal
 
 
  ANTAL  
Papirtype
 
*Priserne er ekslusiv moms og ekspeditionsgebyr á kr 35,-

Uddybende info

Bemærk at alle vores løsblade og flyers trykkes i Offsettryk og alligevel er vi billigere!
Kontakt os hvis du mod forventning ønsker digitaltryk.

Produktionstid:
Just-Print.dk opererer med 3 forskellige produktionstider. Priserne i prisberegneren viser standard leveringstid.

6-7 dage Standard
4-5 dage Hurtig 
1-2 dage Express 

 

Papirtyper samt kvalitet:
Hos Just-Print.dk kan du vælge at få trykt dine flyers og løsblade på flere forskellige typer papir og i forskellige kvaliteter. 


Offset:

Offset papir er meget velegnet til materiale der primært indeholder tekst. Offset bliver primært brugt til konvolutter, brevpapir og lign.

 

Silk:
Silk papir er meget velegnet til materiale der indeholder billeder og tekst. Det er et godt allround-papir og er vores mest solgte.

 

Glittet:
Glittet papir er meget velegnet til materiale der primært indeholder billeder og kun lidt tekst. Skal din tryksag have et mere stilet udtryk og har du kun lidt tekst, er dette det rette papir.

 

Formater og størrelser:
I prisberegneren kan du beregne priser på mange forskellige størrelser flyers og løsblade. Vi har valgt at vise størrelser på de mest efterspurgte flyers og løsblade. Ønsker du pris på et format du ikke kan finde i prisberegneren, så kontakt os – vi leverer flyers og løsblade i næsten alle størrelser. Er der tvivl omkring valg af papirtype eller formater, så tøv ikke med at kontakte os.

 

Løsblade og flyers:
Et løsblad eller flyer er en enkeltsidet tryksag med tryk på enten den ene eller begge sider. Flyers som er foldet/falset kaldes foldere - priser kan beregnes under kategorien foldere. Mange spørger hvilken størrelse normale flyers og løsblade har, hvilket er svært at svare på da flyers og løsblade fås i alle formater – det mest bestilte standardformat for løsblade og flyers er dog A5.


Fragt:
Fragtprisen hos Just-Print.dk uanset hvor meget du bestiller 86 kr +moms