JustPrint

( ... )


Just-Print trykker og printer foldere i mange forskellige størrelser og med garanti til markedets absolut billigste priser.

Sådan bestiller du:

Vælg det ønskede format, farver samt antal og klik dernæst på prisen for at lægge ordren i indkøbskurven.

Tryk Foldere
  • Beregn Din Pris
  • Skabeloner


Tryk Foldere

Vælg format
Vælg farver
Vælg antal
 
 
  ANTAL  
Papirtype
 
*Priserne er ekslusiv moms og ekspeditionsgebyr á kr 35,-
Her kan du frit downloade gratis skabeloner for de mest gense Tryk Foldere.

3-fløjet M65 rullefals (12,96 KB)

Kan du ikke finde den skabelon du ønsker, så kontakt os. Læs mere i Om trykfiler for øvrige trykspecifikationer.

Uddybende info

Papirtyper samt kvalitet:
Hos Just-Print.dk kan du vælge at få trykt dine foldere og brochurer på flere forskellige typer papir og i forskellige gramvægte.


Har du mørke farver i falsen, anbefaler vi ofte et 135g papir, da 170g papir har en tendens til, at krakelere blækket i falsen. De helt kraftige papirtykkelser som 250g og opefter, kommer altid med en bukkestreg, så man undgår problemer med krakelering. 

 

Offset: 

Offset papir er meget velegnet til materiale der indeholder tekst. Offset bliver primært brugt til konvolutter, brevpapir, bøger og lign. Papiret er skrivbart og tager fint imod stempler, blyant og blæk. 

 

Silk:
Silk papir er meget velegnet til materiale der indeholder billeder og tekst. Det er et godt allround-papir og er vores mest solgte. Papiret er bestrøget og er mat men glat, hvilket giver god læsbarhed og fin gengivelse af billeder. 

 

Glittet:
Glittet papir er meget velegnet til materiale der primært indeholder billeder og kun lidt tekst. Skal din tryksag have et mere glansfyldt udtryk og har du kun lidt tekst, er dette det rette papir. Kontraster og dybde bliver forstærket og giver mere levende billeder. Til gengæld er læsbarheden ikke lige så god som Silk og Offset papir. 

 

Formater og størrelser:
I prisberegneren kan du beregne priser på mange forskellige størrelser foldere og brochurer. Vi har valgt at vise størrelser på de mest efterspurgte foldere og brochurer. Ønsker du pris på et format du ikke kan finde i prisberegneren, så kontakt os – vi leverer foldere og brochurer i næsten alle størrelser. Er der tvivl omkring valg af papirtype eller formater, så tøv ikke med at kontakte os. 

 

Foldere og brochurer:
En folder eller brochure er et enkelt ark, med tryk på begge sider. Arket foldes/falses en eller flere gange og kan falses på mange forskellige måder, herunder Z-fals, rullefals, portfals, krydsfals, parallel fals m.fl.

 

Man benævner altid formatet på den lukkede folder og ofte med sidetallet der opnås, således at f.eks. et A3 ark, falset på midten, vil hedde en 4-sidet A4. Det mest bestilte standardformat for foldere og brochurer er dog en 4-sidet A5, altså et A4 ark foldet en gang på midten. 

 

Produktionstid:
Just-Print.dk opererer med 3 forskellige produktionstider. Priserne i prisberegneren viser standard leveringstid.
 

6-7 dage Standard
4-5 dage Hurtig
1-2 dage Express 

 

Fragt:
Fragtprisen hos Just-Print.dk uanset hvor meget du bestiller 86 kr +moms