JustPrint

( ... )


Just-Print.dk trykker og printer hæfter i forskellige størrelser og med garanti til markedets absolut billigste priser.

Sådan bestiller du:

Vælg format, farver, papirtype samt antal og klik dernæst på prisen for at lægge ordren i indkøbskurven.

Tryk Hæfter
  • Beregn Din Pris
  • Skabeloner


Tryk Hæfter

Vælg format
Vælg farver
Vælg papir
Vælg antal
 
 
  ANTAL  
Antal sider
 
*Priserne er ekslusiv moms og ekspeditionsgebyr á kr 35,-
Her kan du frit downloade gratis skabeloner for de mest gense Tryk Hæfter.


Kan du ikke finde den skabelon du ønsker, så kontakt os. Læs mere i Om trykfiler for øvrige trykspecifikationer.

Uddybende info

Papirtyper:
Hos Just-Print.dk kan du vælge at få trykt dine hæfter og brochurer på flere forskellige typer papir og i forskellige gramvægte.

 

Offset: 

Offset papir er meget velegnet til materiale der indeholder tekst. Offset bliver primært brugt til konvolutter, brevpapir, bøger og lign. Papiret er skrivbart og tager fint imod stempler, blyant og blæk. 

 

Silk:
Silk papir er meget velegnet til materiale der indeholder billeder og tekst. Det er et godt allround-papir og er vores mest solgte. Papiret er bestrøget og er mat men glat, hvilket giver god læsbarhed og fin gengivelse af billeder. 

 

Glittet:
Glittet papir er meget velegnet til materiale der primært indeholder billeder og kun lidt tekst. Skal din tryksag have et mere glansfyldt udtryk og har du kun lidt tekst, er dette det rette papir. Kontraster og dybde bliver forstærket og giver mere levende billeder. Til gengæld er læsbarheden ikke lige så god som Silk og Offset papir. 

 

Formater og størrelser:
I prisberegneren kan du beregne priser på mange forskellige størrelser hæfter og brochurer. Vi har valgt at vise størrelser på de mest efterspurgte hæfter og brochurer. Ønsker du pris på et format du ikke kan finde i prisberegneren, så kontakt os – vi leverer hæfter og brochurer i næsten alle størrelser. Er der tvivl omkring valg af papirtype eller formater, så tøv ikke med at kontakte os. 

 

Foldere og brochurer:
Et hæfte eller brochure er flere ark, med tryk på begge sider. Arkene foldes/falses på midten, samles og klammehæftes.

Man benævner altid formatet på det lukkede hæfte, således at f.eks. et hæfte bestående af A3 ark, falset på midten, vil hedde et A4 hæfte. Det mest bestilte standardformat for hæfter og brochurer er A5 på 170g Silk.

Indeholder dit hæfte mere end 70 sider, kan vi lave det på særlig tyndt papir, eller du kan få med limryg som et magasin, eller en bog. Kontakt os for priser på magasiner, special producerede hæfter og bøger. 

Fragt:
Fragtprisen hos Just-Print.dk uanset hvor meget du bestiller 86 kr +moms